2012. április 5., csütörtök

Pakolás

Nincs mese át kell mindent válogatni mi kell és mi nem. Nem konténerrel megyünk, hogy mindent vigyünk azt is amit valószínű sose emelnénk le a polcról. Szóval jön a szelektálás, lesz több kupac ami jön ami marad ami kérdéses és lesz egy virtuális kupac amit még be kell szerezni. 
A magunkkal vihető csomagok száma 6x23 kiló + 3x10 kiló+ babakocsi. Ez elsőre soknak tűnik, aztán majd ahogy pakolunk úgy fog fogyni és lesz egyre szűkösebb. Gondolom.
Egy pakolótesztet készítettem Lili ruháival amiből csak nyáriakat szedtem és gyűjtöttem egy nagy adagot össze, de így is csak 4 kiló. Ehhez még jönnek ugyan a cipők ami van ami megvan, van ami még nincs de már kinéztem és beszerzésre vár. Aztán jön ilyen hogy köntös, taki és egyéb apróbbság. S a java! A játék és könyvhalom. Nos ennek egy részét valószínű belegyömöszölöm egy bőröndbe, de egy másik részét fel fogom adni. Készítettem egy próbát amibe e könyvei és a plüssök a ruhákkal bekerültek 17 kiló lett. Hely is maradt, súlyhatárban is benne vagyunk. 
Az autósülések, varrógép egyébjátékok pedig majd utaznak csomagban cargóval, vagy hajóval vagy még ki tudja. 
Indulás május 2án! Szóval rövid a határidő!

Nincsenek megjegyzések:

Érdemes követni minket a Mindennapi.Malajzia Facebook oldalunkon is, ahol naponta friss érdekességeket osztunk meg Malajziáról!

Foglalj szállást magyarul az Agodán! segítve ezzel munkánk.