2012. augusztus 2., csütörtök

Újratervezés

Nem is telt el sok idő, talán egy két hét, mikor elkezdünk újra a kimenetelről beszélni. Nem Malajziában sincs kolbászból a kerítés, hogy mindenáron csak oda lehetne menni, de mi valamiért nagyon megkedveltünk, s a sok ismeretség segít a kudarcunkon való átlépésen és az új felépítésében. 
Szóval új terv készül, kicsit összeszedettebben, nem "gyerecipóhammbekaplak" módjára, rákészülünk és tervek szerint még ez év őszén elindulunk két fordulóban. Számolunk, tervezünk, és folyamatosan tartjuk a kapcsolatot Malajziával.

2 megjegyzés:

kriz aka írta...

kicsit beleolvastam a blogba. rendszeresen jarok malajziaba, de nem sikerult eddig magyarokkal talakoznom. letezik valamilyen kozosseg kualal lumpurban? en vienamban elek es itt eleg szorosan tartjuk a kapcsolatot. ha van valami csoport, hogy lehet oket (benneteket) elerni?

BCili írta...

Szia,
vagyunk néhányan itt KLban, de nem sokan. Akik vannak azok a FBon egy csoportot készítettek ott van némi mozgás, szerveződés. Ha erre jársz szólj, e-mail címemet felteszem az oldalra.

Érdemes követni minket a Mindennapi.Malajzia Facebook oldalunkon is, ahol naponta friss érdekességeket osztunk meg Malajziáról!

Foglalj szállást magyarul az Agodán! segítve ezzel munkánk.