2012. december 13., csütörtök

Újra itt

Az újra itt azaz, hogy újra a blogon vagyok, és újra itt mint hogy itt vagyunk KL ban. Immáron három hete szívjuk magunkba a párás meleg levegőt szokjuk az újdonságokat és még picit kapaszkodva a megannyi megszokotthoz és ismerős dologhoz olvadnak le rólunk a hazai sémák.
Mert van bőven ismerős. Ugyan abba a condóba költöztünk ahol 2 éve laktunk, ugyan az az épület, ugyan az az alaprajza, csak másik emeleten másik égtájra tájolva. Megszokott ismerős arcok köszönnek így ránk, tudom hol az orvos, hol a kisebb bolt ahol csuda dolgokat lehet venni, közel az LRT, na és közel a munka. Bár annyira nem szerencsésen közel mint akkor, hogy K kisétált és néhány háztömbbel később csak felment az irodába, de vállalható és néhány megállónyira elérhető.
Ami változott az a létszámunk, hiszen Patrik ugyan "made in malaysia" de nem járt még erre útlevéllel a zsebében. Annyit a viccelődni vágyó rokonoknak és ismerősöknek azért elárulok, nem tervezünk (sőt kifejezetten figyelünk rá) többen hazamenni a mostani ázsai utunkról! (Lili tudtával egy kínai körútról tértünk haza, Patrikéval pedig innen).
Van persze változás itt is, szépen felfedezünk mindent és berendezkedünk, hogy ismét jól tudjuk magunkat érezni magyarul Malajziában.

Nincsenek megjegyzések:

Érdemes követni minket a Mindennapi.Malajzia Facebook oldalunkon is, ahol naponta friss érdekességeket osztunk meg Malajziáról!

Foglalj szállást magyarul az Agodán! segítve ezzel munkánk.