2013. április 14., vasárnap

Kell egy építő hely!

Különös boltok, üzletek nyernek teret maguknak itt Malajziában, de egész Ázsiában. Jártunkban keltünkben bele-bele botlunk érdekességekbe (de lehet hogy csak nekem az).

Az egyik ilyen a Lego építő "üzlet" ahol 5 éves kortól várják a gyerekeket építeni nem csak LEGO házat, hanem robotot, kastélyt, autót és minden félét amit a LEGO cég gyártott. Anya és Apa közben elmehetnek vásárolni, reklámozza magát a cég.


Ide bemehetsz egy órára, de akár bérleted is lehet, sőt a szülinapi bulid is megtarthatod itt, csak rajtad múlik mekkora a rajongásod az építés iránt.
Tudni kell, hogy a Malajziában elérhető LEGO, vagy LEGO Duplo (sok minden hatására) igencsak borsos árú. A fellelhető online bolt 1,5-2x annyiért kínálja pl a Lego Farmot mint Magyarországon bármelyik kiskereskedő. Csoda tehát hogy van egy 10 órás bérlet 144 RM? Egyébként meg az is jó, hogy itt tényleg sok típusból választhatnak a gyerekek (csak sima LEGO van, Duplo nincs, de ez a korhatárból is kiderülhet akár) szóval ha az egyiket megunja, választ egy következőt.

LEGO kötődés még, hogy Malajziában van Ázsia egyetlen LEGOlandja. A park az ország Szingapúrhoz közeli határvárosában Johor Baruban kapott helyet, s mi is tervezzük, hogy ellátogatunk oda, akkor majd részletesebben beszámolok róla.

Néhány hasonló LEGO üzlet Malajziában:
és FB oldala ahol sok sok termék árral is fent szerepel: https://www.facebook.com/pages/Brickboy-Toys/100488586704460

Nincsenek megjegyzések:

Érdemes követni minket a Mindennapi.Malajzia Facebook oldalunkon is, ahol naponta friss érdekességeket osztunk meg Malajziáról!

Foglalj szállást magyarul az Agodán! segítve ezzel munkánk.