2014. február 18., kedd

I-City

Nem is olyan rég valaki megosztott egy képet, melyen a fák színes égősorral voltak díszítve. Nem gondoltam, hogy ez itt van Malajziában.


Az I-City, Kuala Lumpurtól kb 40 percnyire Shah Alam városban van. A világító fák csak egy része a helynek, van még itt egy kis vidámpark, viasz szobor múzeum, horror háza, Snow walk 5 fokkal, egy vízi vidám park és mozi.

várandósok nem mehetnek a snow walkba! kiváncsi lennék miért?

A helyiek egy része oda van érte, a helyért, minket nem fogott meg. Az élő fákra tekert égősor jól mutat, bár kicsit lehangoló a betonszerűen kemény és szürke föld, sehol egy kis fű és a műanyag, holtbéli táj érzetet tovább növeli a villanyoszlopokra applikált napraforgófejek, vagy a már giccsbe csapó flamingó csapat.

Az amúgy is hangos vidámparkrész "zenéjét" némi építkezési zajok tarkították. Épülnek a luxus lakóházak körbe.




Még látszik a kínai új éves díszítés, a vágtató lovak és a lampionok sokfelé a parkban.

A park egyik oldala.

Az este fénypontja (haha) a világító park helyett a vacsora volt, egy jó mamakban (neve BARRA, mely hatalmas sarkon elhelyezkedő etető), mely a parkból visszafelé a benzinkút mögött egy hatalmas éttermekkel teli övezetben található. 

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

A kismamak nem mehetnek a snow walk/world kerdeshez: lehet, hogy nem lehet kismamakra szabott kabatot kolcsonozni?:)

Érdemes követni minket a Mindennapi.Malajzia Facebook oldalunkon is, ahol naponta friss érdekességeket osztunk meg Malajziáról!

Foglalj szállást magyarul az Agodán! segítve ezzel munkánk.