2014. november 25., kedd

Táska imádat

Bár a híres malajziai Jimmy Choo a cipőiről híres, a helyiek mégsem a cipőgyűjtési mániájukról híresek, hanem inkább a táskagyűjteményükről.

Meg kell azt szokni, hogy az plázákban ott az összes nagy divatcég és csillog minden, luxus minden, és ezen óriás boltokban öltönyös urak és kosztümös hölgyek várják a vevőket, akik vannak is. S meg kell szokni, hogy a táska itt egy szimbólum, és kell hogy legyen LV, Gucci, meg Coach táskád, meg Chanel, meg Prada és ki ne maradjon a Michael Kors sem. 

A kuponos oldalakon mindig lehet találni valamelyiket akciózva és mellette látható mennyi ember vásárolta. De mennyivel jobb azt boltban tenni.
Vannak FB oldalak a megunt táskákra ahol megy a csere-bere, 4-5000 RM is lehet egy használt táska, persze állapottól és márkától függően. Talán éppen a magas ár és a szimbólum miatt van, hogy itt a férfiak is simán hordanak női táskát, vagy veszik át feleségük táskáját és viszik mindenféle szájhúzás nélkül mikor az éppen a mosdóban van, vagy nincs annyi keze, hogy vigye... 

Táska kell, még ha spórolnia is kell rá pár hónapot, az jár. Vagy nyereményt nyert? Költhetem táskára? - kérdezte a nyertes hölgy. Na de mind a 20000 ringitet? Háááát... Az esetet megtörtént.

Persze a Petaling Streeten is találunk márka jelzett táskát a fenti listából bőven, de kell az igazi :D 

Nincsenek megjegyzések:

Érdemes követni minket a Mindennapi.Malajzia Facebook oldalunkon is, ahol naponta friss érdekességeket osztunk meg Malajziáról!

Foglalj szállást magyarul az Agodán! segítve ezzel munkánk.