2013. május 17., péntek

GO KL Városnéző busz

Ha kevés időnk van a városra, de szeretnénk belőle minél többet látni, akkor érdemes a két, turista és üzleti negyedet bejáró, buszvonalat használni.

A GO KL elnevezésű buszokra ingyenesen felszállhatunk és tekinthetjük meg a város szívét. A járatok reggel 6 és este 11 óra között közlekednek 5-15 percenként és olyan népszerű megállói vannak, mint KLCC, Bukit Bintang, Masjid Jamek, KL Tower, Pasar Seni ...


A 6-7 kilométeres távolságot megtevő buszok útvonala keresztezik egymást így jó lehetőség ingyen, és gyorsan bejárni a város látványosságait. 

(Elkerülendő időszak péntek este 5-től, az óriási forgalom miatt)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A városnéző busz valóban nagyon jó, és praktikus, de leendő turistákat én FIGYELMEZTETNÉM, hogy a buszokra ZSEBTOLVAJOK is felszálnak, és nagyon ügyesen dolgoznak!!! Történet: a fiam a Pavilion megállóban még megnézte a neten az útvonalat, amint beérkezett a busz, zsebretette a telót, felszáltunk és rögtön leültünk akkor újra elővette volna, mivel wifi is van a buszon de már nem volt meg!!! Négy lépés alatt!!! 3 heti kép (emlék) Langkawiról ugrott + a szinte új galaxy S4!! Még 3 napunk van itt de már mennék haza! Sajnos jópár negatív dolog ért minket Malajziában, Thaiföld kicsit "vadabb" de jobb volt!

BCili írta...

Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatodat még ha negatív is volt. Igazán sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül jártatok. Sajnos zsebtolvajok mindenütt vannak nem csak KLben, s nem győzöm figyelmeztetni a turistákat ... zsebbe, válltáskába értéket ne tegyenek! További szép nyaralást, a 3 nap azért még szépen kihasználható.

Érdemes követni minket a Mindennapi.Malajzia Facebook oldalunkon is, ahol naponta friss érdekességeket osztunk meg Malajziáról!

Foglalj szállást magyarul az Agodán! segítve ezzel munkánk.